Архітектори на Донбасі можуть поборотися за об'єкти в Мирнограді

В області проводять конкурс на кращі проекти

В Донецькій області оголосили архітектурний конкурс на кращу передпроектну пропозицію з реконструкції об'єктів у Мирнограді. Приз отримає той, хто зможе створити кращу передпроектну пропозицію з реконструкції колишнього кінотеатру "Софія" та прилеглої до нього території в місті Мирноград, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, конкурс проводять, щоб залучити студентів архітектурного факультету Донбаської національної академії будівництва і архітектури до розвитку культури регіону. А також їх навичок проектування на основі реальних містобудівних умов.

Так, учасники повинні будуть виїжджати на об'єкт проектування в місто Мирноград, щоб знати максимальні деталі про цю місцевость. Також учасники повинні будуть проводити зустрічі з представниками органів влади та громадськості. Під час переговорів будуть обговорюватися побажання і рекомендації для подальшої роботи архітекторів. 

Вже відомо, що перший виїзд на об'єкти відбудеться 4 жовтня цього року. Місце зустрічі: місто Краматорськ, вул. Героїв Небесної Сотні, будинок №14.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що Німеччина виділить гроші для Донецької і Луганської областей.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.