Знаходиться в 10-ці: Краматорськ увійшов до рейтингу прозорості українських міст

Депутатський корпус Краматорської міськради набрав 78,13%

Місто Краматорськ, Донецької області, посіло восьме місце у рейтингу прозорості українських міст. А мер Краматорська увійшов до п'ятірки рейтингу мерів України, передає прес-служба Краматорської міської ради.

Як зазначається, такі результати Краматорськ отримав у дослідженні 2018 року. Цього разу місто піднялося на одну позицію щодо прозорості. Згідно з дослідженням 2017 року Краматорськ був на дев'ятому місці, а не на восьмому, як зараз.

"У загальнонаціональному рейтингу загальний показник Краматорська становить 72,62%, що на 5,6% більше, ніж було у 2017 році (67,03%). Згідно методології вимірювання місто відповідає задовільному рівню публічності муніципалітетом", - йдеться в повідомленні.

Так, депутатський корпус Краматорської міськради набрав показник - 78,13%, що на 2% більше, ніж було у 2017 році. У загальнонаціональному рейтингу серед депутатів міських рад краматорські "слуги народу" опинилися на четвертому місці. Мер міста Краматорськ зайняв п'яту позицію в рейтингу мерів. Його результат - 77,6%.

"Істотно поступається за рівнем публічності третій об'єкт дослідження - виконавчі органи, їх показник становить 62,9%", - пояснили в прес-службі.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що в Авдіївці мешканці можуть отримати допомогу на продукти харчування.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.