В ОРДЛО окупанти проводять перепис населення

Людей запитують їх вік, місце роботи, а також цікавляться не офіційним працевлаштуванням

З початку цього місяця окупаційні адміністрації почали проводити "перепис населення". Це роблять на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях, передає Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначається, перепис проводиться серед людей, які були прописані в ОРДЛО (окремих районах Донецької та Луганської областей) до 2014 року.

Під час анкетування збирається традиційна інформація про місцевих мешканців. В тому числі, запитують інформацію про вік, національность, освіту. Це традиційна інформація. Збираються в ОРДЛО і специфічні дані. Наприклад, інформація про те, офіційно чи неофіційно працевлаштована людина. А також де саме - в державних або приватних установах. Ставлять також питання, які пов'язані з громадською активністю.

Розвідка встановила, що у певної частини громадян дане анкетування викликало обурення. Причина - необхідність відповідати на запитання, навіть на ті, на які не хочеться. Адже деяку інформацію окупанти можуть використовувати надалі для обмеження прав і свобод опитаних.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що окупована Горлівка пустіє кожного вечора.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.