Жінкам з Донецької області готові "подарувати" 120 тисяч гривень

Гроші можна отримати за хороші бізнес-ідеї

В Донецькій області в місті Добропілля жінкам пропонують навчитися розробляти ідеї для бізнесу, отримати нові навички і дізнатися, як сформувати свою команду. Для цього майбутніх бізнес-вумен запрошують в Запоріжжя на мейкатон (збори жінок з різними уміннями), передає прес-служба Добропільської міської ради.

Як зазначається, мейкатон "Розширення прав і можливостей жінок" проведуть з 11 по 17 листопада цього року. Взяти в ньому участь можна безкоштовно. Команди, які стануть переможцями в мейкатоні, зможуть отримати грант на створення бізнесу в сумі від 50 000 до 120 000 гривень.

Вже відомо, що перші чотири дні учасникам будуть розповідати про різні інструменти і навчать презентувати свої ідеї. Потім кожна команда повинна буде розробити прототип тієї чи іншої ідеї, але вже за допомогою менторів.

Також додається, що для учасників проведуть семінар з дизайну. В ході навчання їм розкажуть про те, як створити свій сайт і навчать вести бізнес. Зокрема, присутні зможуть навчитися основам бухгалтерії та створенню бізнес-плану. Дедлайн подачі заявок - 10 жовтня цього року.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що на Донбасі підтримують введення земельного ринку.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.