На Донбасі запрацював додаток для швидкого зв'язку з поліцією

Викликати правоохоронців мешканці області можуть натисканням на одну кнопку

В Донецькій області місцеві мешканці можуть встановити на свої гаджети додаток "My Pol". Його створили для швидкої комунікації між громадянами і поліцією, передає прес-служба поліції Донеччини.

Як зазначається, додаток дозволяє викликати поліцію одним натисканням на кнопку. Також можна самостійно відправити фото з місця події (порушення закону) і тому подібне. 

На території Донецької області новий додаток почав працювати з 2 жовтня цього року. Встановити і користуватися додатком можна безкоштовно. Через додаток місцеві мешканці можуть оцінювати роботу поліцейських за номером жетона, а ще - отримувати повідомлення щодо оперативної ситуації у місті та області.

"Додаток працює, як на Android, так і на iOS. Його можуть використовувати люди, які спілкуються мовою жестів", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, в 2017 році на Донбасі почав діяти мобільний додаток "Поліція 102", а ще сервіс батьківського контролю. Останнім користуються близько 4000 чоловік. Це дозволяє поліції отримувати зворотній зв'язок від громадян. На цей момент можна завантажити додаток "My Pol", а також "Поліція 102".

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що поліцейський на Донбасі врятував життя таксисту.




Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.