Близько 80 тисяч мешканців Донбасу змогли отримати допомогу

Червоний Хрест готується впроваджувати нові проекти в області

За перші півроку, 2019 року, в Донецькій області допомогу від Червоного Хреста змогли отримати близько 80 тисяч мешканців області. В цілому, загальна сума допомоги, яка була надана, досягла 2 мільйонів гривень, написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook голова Донецької обласної держадміністрації Павло Кириленко.

За його словами, такі дані стали відомі під час зустрічі з генеральним секретарем Німецького Червоного Хреста Крістіаном Ройтером і главою місії Люксембурзького Червоного Хреста в Україні Володимиром Петровим.

Самі представники Червоного Хреста відзначили, що мають намір впроваджувати нові програми допомоги в Донецькій області. А також - продовжувати всі ті проекти, які вже були розпочаті.

Вже відомо, що нові проекти також будуть спрямовані на підтримку людей, які постраждали в результаті конфлікту. Планує Червоний Хрест займатися розвитком медицини. Це стосується, як первинної ланки, так і вузькоспеціалізованої. Ще будуть навчати надавати першу медичну допомогу.

В свою чергу, представники області передадуть організації список потреб, проектів і програм, які можна впровадити спільно.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що Покровськ за велоактивністю займає перше місце на Донбасі.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.