Український телеведучий запропонував свою формулу врегулювання конфлікту на Донбасі

"Формула Кондратюка" складається з 10 пунктів

Відомий український телеведучий, продюсер та шоумен Ігор Кондратюк запропонував свою формулу врегулювання конфлікту на Донбасі. Ведучий назвав її "Формула Кондратюка", повідомив він у своєму пості в соцмережі Facebook.

За його словами, перше, що повинна зробити Україна, це повернути контроль над своїми східними кордонами. І зробити це мирно - з допомогою Організації безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ), миротворців ООН і т. д.

"Тому єдиний пункт, заради якого дипломати і керівники з різних країн повинні зібратися в мінському, нормандському, женевському або будь-якому іншому форматі - змусити РФ закрити кордон з Україною. Всі інші питання на таких переговорах не обговорюються в силу непотрібності", - написав Ігор Кондратюк.

А після того, як Україна отримає повний контроль над східною межею, окупанти повинні добровільно здати зброю.

"Мешканцям так званого ОРДЛО протягом місяця з моменту повного відновлення влади Києва, потрібно буде визначитися чи хочуть вони жити в Україні. Хто не хоче - протягом 3 місяців повинні покинути Україну в будь-якому напрямку. Україна їм за це виплачує "виїзні". За умови - не повертатися в Україну протягом 50 років після виїзду", - продовжив описувати свою формулу телеведучий.

Також він додав, що ті, хто залишаться, на 10 років втратять своє виборче право.

"У Донецькій і Луганській областях обиратися на виборах, бути на посадах і служити у поліції повинні ті, хто з початку літа 2014-го жили на підконтрольній Києву території", - підкреслив шоумен.

Всього "Формула Кондратюка" складається з 10 пунктів.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що у ОРДЛО окупанти проводять перепис населення.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.