У Донецькій області стартує конкурс малих бізнес-грантів

Максимальна сума одного гранту становить до 250 000 гривень

На сході України оголосили конкурс малих бізнес-грантів на відкриття, відновлення або розширення мікро, малих і середніх підприємств на підконтрольних уряду Україні територіях Луганській і Донецькій областях. Конкурс проводиться у рамках програми Організації Об'єднаних Націй (ООН) з відновлення і розвитку світу, передає прес-служба Мар'їнської райдержадміністрації у соцмережі Facebook.

Як зазначається, учасники можуть отримати грант у розмірі 716 тисяч доларів США. Максимальна сума одного гранту становить до 250 000 гривень. Ці гроші будуть розподілені протягом 2019-2020 років.

Також додається, що метою надання таких грантів є відновлення або посилення ділової активності та зниження напруженості на ринку праці у цих областях. Оскільки, це є критично важливим для подальшого економічного розвитку регіону.

Всі бажаючі прийняти участь у конкурсі на отримання гранту можуть дізнатися більш детальну інформацію за посиланням. Дедлайн подання заявки - 23:59 годин у понеділок, 14 жовтня цього року.

"Пропонуємо мешканцям Мар'їнського району, які прагнуть відкрити власну справу або відродити або розвинути власний бізнес взяти активну участь у зазначеному конкурсі", - йдеться в повідомленні.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що дівчина на Донбасі виграла Instagram-конкурс і отримала смартфон. 



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.