Глава поліції Маріуполя пробіг 42-кілометровий марафон в Німеччині

Правоохоронець розповів, як зумів менш ніж за рік підготуватися до складного спортивного випробування

Глава поліції Маріуполя Сергій Бичін пробіг 42 км під час щорічного Мюнхенського марафону, в якому взяли участь спортсмени з усього світу. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Як розповів 36-річний правоохоронець, займатися бігом він почав у січні 2019 року.

"Це був виклик самому собі. З'явилася мета - увійти в число тих, хто подолав марафонську дистанцію, і власним прикладом залучити молодь до спорту та здорового способу життя", - розповідає Сергій Бичін.

Глава поліції тренувався кожну вільну хвилину. Помічниками стали мобільні додатки для бігу, а витримувати екстремальні навантаження на довгих дистанціях допомагала попередня силова підготовка - Сергій в юності займався боксом. Також він дотримувався спеціальної дієти.

Поліцейський випробував свої сили, успішно подолавши два напівмарафону, а потім стартував у своїй першій гонці на виживання в Мюнхені (Німеччина).

picture

Разом з поліцейським марафон бігли 5500 учасників з різних країн світу. Всього у змаганнях, які проходили під девізом "Integration through running" (Інтеграція через біг), взяли участь близько 20 000 чоловік.

"Найскладніше було - не зупинитися. Коли здається, що більше не можеш, тіло відмовляє, коли закінчилося вже не тільки друге, але й двадцять п'яте дихання. Це перш за все боротьба з самим собою. Не здатися, не зійти з траси допомогла несамовита підтримка глядачів. Коли люди тобі простягають руки, ти з останніх сил торкаєшся до них і заряджаєшся енергією, і робиш те, що хвилину тому здавалося неможливим", - говорить глава поліції.

Поліцейський встановив особистий рекорд, подолавши 42,195 км за 4 години 23 хвилини.

Як раніше повідомляло видання "Комментаріі.Донбасс", гімнаст з Донбасу став призером Чемпіонату світу.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.