Діти з Донбасу можуть безкоштовно відпочити в Бердянську

На відпочинок відправлять дітей з хронічним бронхітом, виразковою хворобою шлунка і іншими захворюваннями

В Донецькій області діти з міста Добропілля можуть безкоштовно поїхати відпочити в Бердянськ, Запорізька область. Районний центр первинної медико-санітарної допомоги Добропільської районної ради отримав путівки в держустанову "Дитячий спеціалізований санаторій "Бердянський", передає прес-служба Добропільської районної ради. 

Як зазначається, на відпочинок дітей відправлять 8 листопада, а заберуть додому 2 грудня. Поїхати можуть діти віком від 5 до 18 років, які мають одне з ряду захворювань. А саме - бронхіт та інші респіраторні алергози в період ремісії, хронічні бронхіти в стадії ремісії, хронічні захворювання носоглотки, часті гострі респіраторні захворювання.

Також, пройти оздоровлення пропонують дітям з вродженими вадами легенів, виразковою хворобою шлунка та дванадцятипалої кишки, хронічним гастритом, функціональним розладом шлунка, холангітом, холециститом, гепатитом поза загостренням, вірусним гепатитом (тільки не раніше, ніж через 6 місяців після загострення).

Для того, щоб отримати путівку батькам з дітьми необхідно звернутися до свого сімейного лікаря.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що український фільм про переселенців з Луганська отримав визнання у Варшаві.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.