Проведуть засідання: у Покровську бізнесмени і громадськість вирішать питання з відходами

ЄС, уряд Данії, Швеції і Швейцарії підтримають екологічний проект міста

В Донецькій області в місті Покровськ цієї п'ятниці, 1 листопада, проведуть засідання групи щодо стратегії управління відходами. Зробити це вирішили у зв'язку з тим, що Кабмін схвалив Національний план управління відходами, який визначає завдання і практичні заходи, передає прес-служба Покровської міської ради Донецької області у соцмережі Facebook.

Як зазначається, засідання проведуть з 13:00 до 16:00 на вулиці Європейської в Центральній міській бібліотеці ім. Т. Г. Шевченка.

Так, прийнятий на рівні держави план передбачає, що до 2030 року Україна перейде на нову модель поведінки з відходами. А саме на таку модель, як у країнах Європейського Союзу.

Проект "Чисте довкілля - безпечне життя - здорова громада" у Покровську фінансово планує підтримати ЄС, уряд Данії, Швеції та Швейцарії. Реалізація проекту призведе до того, що бізнес, комунальна сфера, влада і громадськість об'єднаються з метою побудови механізму щодо правильного поводження з відходами.

Всі, у кого є свої ідеї та пропозиції щодо чіткого механізму управління відходами, можуть поділитися цим, перейшовши за посиланням

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що на Донбасі Макс Кідрук презентував свою нову книгу.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.