Безпечні ділянки: в Краматорську розмінували землі

Відтепер на розмінованих ділянках будуть вирощувати різні культури

У Краматорську, Донецької області, розмінували і передали кілька ділянок землі. Офіційну передачу проведи на горі Карачун, передає прес-служба Краматорської міської ради.

Як зазначається, розміновані землі належать місцевим міськрадам і сільрадам, а також територіальним громадам. Під час передачі земель були присутні представники Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ), Червоного хреста та Організації націй і народів, що не мають представництва (ООН).

Всього було передано вісім розмінованих ділянок, а це 71 га землі. Під час проведення заходів вибухотехніки знайшли протитранспортні міни та інші вибухонебезпечні залишки війни. Розміновано ділянки, які належать Краматорську, вони були призначені і будуть використовуватися для сільськогосподарського призначення. Тепер ці землі не будуть небезпечними і не будуть пустувати. На них почнуть вирощувати різні культури.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що на чемпіонаті світу з кікбоксингу спортсменка з Донбасу завоювала "срібло".



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.