Мешканці Авдіївки можуть отримати допомогу на продукти харчування

Люди будуть отримувати близько 970 гривень на місяць

В Донецькій області у прифронтовому місті Авдіївка всі місцеві мешканці, які постраждали в результаті конфлікту (війни), можуть отримати допомогу на продукти харчування. Людям хочуть видавати гроші, щоб допомогти закрити питання з харчуванням протягом усього осінньо-зимового періоду, передає прес-служба Військово-цивільної адміністрації міста Авдіївка Донецької області.

Як зазначається, допомагати мешканцям Авдіївки з грошима на продукти харчування зголосилася Норвезька рада у справах біженців (NRC) і Офіс Американського агентства з міжнародного розвитку (USAID). Вони вирішили реалізувати такий спільний проект.

Так, мешканці міста будуть отримувати близько 970 гривень на місяць, які зможуть витратити на продукти. Платити гроші будуть протягом чотирьох місяців. Щоб отримувати такі виплати для початку необхідно зареєструватися. Зробити це можна на вулиці Менделєєва, будинок №6 (приміщення школи №5). А саме - з Вт по Чт з 10:00 до 14:30.

Вже відомо, що перевагу будуть віддавати літнім людям, самотнім чоловікам і жінкам, які виховують дитину до 18 років, багатодітним сім'ям та внутрішньо переміщеним особам з доходом на одного члена сім'ї менше 1936 гривень в місяць. А також людям з інвалідністю (1 і 2 групи) і людям з серйозними хронічними захворюваннями. Більш додаткову інформацію можна дізнатися за телефоном Норвезької ради у справах біженців - 0800 302 007, а також написавши листа на електронну пошту: [email protected].

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що бізнесменів та волонтерів у Слов'янську запрошують до співпраці.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.