Бухгалтер з Донецька стала фронтовою розвідницею

Жінка не змогла змиритися з тим, що її місто прийшли "захищати" окупанти

Українка, яка проживала і працювала в Донецьку бухгалтером, зараз служить фронтовою розвідницею. Кардинально змінити своє життя жінка (її називають "Світлячок"), вирішила у 2014 році, передає прес-служба поліції Донеччини.

Як зазначається, тоді жінка записалася у добровольчий підрозділ Міністерства внутрішніх справ. Вона займалася тим, що збирала інформацію про настрої в окупованих містах і пересування сил противника. А саме - ходила на мітинги, де схиляли людей до "російського світу", їздила через ліс на велосипеді до ворожих позицій. І при цьому, жодного разу не "попалася". Коли цей підрозділ розформували, вона пішла служити в поліцію.

"Не змогла змиритися з тим, що моє рідне місто прийшли "захищати" окупанти. А де жити нам, донеччанам, нашим дітям? Мені хотілося жити у своїй, вільній країні", - сказала поліцейський.

Зовсім трохи стріляти жінка могла коли ще була бухгалтером. Цей навик вона придбала завдяки іграм з друзями в страйкбол і пейнтбол.

На даний момент, жінка і не думає повертатися знову працювати бухгалтером. Хоча б до тих пір, поки не закінчилася війна.

picture


Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що в Україні вчительку родом із Донбасу нагородили пам'ятним знаком. 



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.