На Донбасі люди масово звертаються за допомогою до військових медиків

Найчастіше за допомогою медиків звертаються мешканці, які проживають в населених пунктах поблизу лінії розмежування

На Донбасі щодня більше сотні жителів населених пунктів поблизу лінії розмежування звертаються до військових медиків для отримання медичної допомоги. Про це повідомляє пресцентр ООС у ранковому зведенні, передає "Кореспондент".

"Близько 100 осіб з населених пунктів Донбасу щодня звертаються до військових медиків Об'єднаних сил для отримання допомоги від медичного персоналу. Дана допомога в основному необхідна жителям, що проживають в населених пунктах поблизу лінії розмежування", – йдеться в повідомленні.

При цьому в пресцентр ООС підкреслили, що, крім допомоги цивільному населенню, українські захисники виконують свою основну задачу за призначенням і продовжують надійно утримувати лінію оборони.

Нагадаємо, "Донбас.Коментарі" писали, що за першу добу нового перемир'я на Донбасі було зафіксовано три обстрілу з боку бойовиків. Про це йдеться в ранковому зведенні штабу ООС 28 липня.

"Зокрема, в районі населеного пункту Водяне противник відкривав вогонь по позиціях українських вояків з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а біля Південного здійснив обстріл з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Українські захисники вогонь у відповідь не відкривали. Втрат серед наших воїнів в результаті ворожих обстрілів немає", – відзначили в штабі.

"Донбас.Коментарі" разом з експертами спрогнозували, наскільки успішним стане перемир'я цього разу.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.