Різні зали і нове обладнання: молодіжні центри відкрили у двох селах Донбасу

Молодь у селах зможе займатися спортом, відвідувати вокал, майстер-класи та різні гуртки

В Донецькій області одразу в двох селах, Мирна Долина і Новополтавка, відкрили нові молодіжні центри. Обидва села відносяться до Олександрівської громади, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, молодіжні центри створили для того, щоб у молоді був простір, де вони можуть займатися творчістю, розвиватися і втілювати свої ідеї в життя. Також в цьому місці молоді люди зможуть проводити свій час із друзями.

Вже відомо, що в молодіжних центрах будуть проводити різні заходи, тренінги, лекції, майстер-класи. Побудувати обидва центри вдалося в рамках обласної програми "Гідна країна для гідних людей". Гроші на це виділялися на умовах співфінансування, тобто, як з обласного, так і місцевого бюджетів.

В Мирній Долині центр побудували за 1 млн 86 тисяч гривень, а в Новополтавці - 1 млн 497 тисяч гривень. У центрах відремонтували приміщення, купили нове обладнання і меблі. Особливостями центру є те, що в них є мультифункціональні зали зі сценою, спортивні зали з тренажерами, роздягальні та санвузли.

Крім цього, молодь у селах у цих центрах зможе відвідувати вокальні та декоративно-прикладні гуртки. Головною метою створення таких центрів є національно-патріотичне виховання молодих людей.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що спортсменам на Донбасі видали ключі від квартир.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.