Мешканців Донбасу навчать бути ефективним менеджером

Взяти участь у тренінгу зможуть всі бажаючі

В Донецькій області в Маріуполі гостей і місцевих мешканців планують навчити, як стати ефективним менеджером. Для цього вже завтра, 11 січня, проведуть тренінг для управлінців, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, брати участь у тренінгу можуть всі, хто тільки забажає. Єдине що, попередньо необхідно пройти реєстрацію.

Присутні зможуть дізнатися про те, як ефективно управляти проектами, почують про нові напрямки в сфері IT і дізнаються про основні етапи розробки продуктів. Проводити такий тренінг буде автор шести курсів для проектних менеджерів, скрам-майстрів і лідерів.

В прес-службі підкреслюють, що на тренінг запрошують керівників, маркетологів, організаторів івентів і студентів профільних спеціальностей.

Марія Кутнякова, співробітниця Центру, впевнена, що такий тренінг буде корисний, як проектним менеджерам, так і успішним членам команди. Самі учасники не тільки удосконалять свої навички під час заняття, але і зможуть розглянути свої проекти "під іншим кутом". Ще учасники зможуть розробити нові стратегії з успішного просування продукту.

Відвідати захід можна в Центрі розвитку стартапів Mariupol 1991. Початок о 18:00. Більш детальну інформацію можна дізнатися за телефоном: 067 719 1991.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що молодіжні центри відкрили у двох селах Донбасу.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.