У Краматорську відкрили набір в "Школу подружнього життя"

Заняття в школі допоможуть оновити і поліпшити стосунки в шлюбі

В Донецькій області в місті Краматорськ місцеві мешканці можуть пройти навчання в "Школі подружнього життя". Заняття розпочнуться вже з початку жовтня, передає прес-служба Краматорської міської ради.

Як зазначається, ця школа потрібна молодим людям, які планують створити сім'ю. Вони зможуть отримати безцінні і важливі знання, які знадобляться в майбутньому. Також, піти в цю школу можуть подружні пари (навіть зі стажем). Це допоможе оновити і поліпшити стосунки у шлюбі. Корисними заняття будуть і для людей, які мають негативний досвід в сімейному житті. Їм нададуть можливість побачити свої помилки, щоб не повторювати їх у майбутньому.

"Україна займає третє місце в Європі за кількістю розлучень. За статистикою в нашій країні кількість розлучень становить 65%. І, якщо в Західній Україні розлучаються 30% подружніх пар, у нас, на сході, розлучення досягають позначки 70%, а в деяких місцях - до 80%. З трьох пар через 5 років шлюбу розпадаються 2 пари", - йдеться в повідомленні.

"Школа сімейного життя" - це програма, яка є частиною міської програми "Молодь і родина 2017-2020 роки" та регіональної комплексної програми "Молодь і родина Донеччини 2016-2020 роки".

Щоб мати можливість відвідувати "Школу сімейного життя" необхідно записатися у організаторів курсу по телефону 099-948-04-72 або написати на сторінку у Facebook.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що мешканців Донбасу запрошують прогулятися на гіробордах і потримати блискавку в руці. 



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.