Варила борщ і пекла пиріжки: жінка з Маріуполя бореться за звання кращого вчителя країни

Маріупольська вчителька Тетяна Рудас увійшла в ТОП-10 кращих вчителів України

В Донецькій області вчителька з Маріуполя може стати кращим вчителем країни за версією Global Teacher Prize Ukraine. Вже відкрито онлайн-голосування, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, переможця оголосять 5 жовтня. Тетяна Рудас - вчитель економіки, музичного мистецтва та основ здоров'я маріупольської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №37.

"Більшість дітей у її школі з сімей, які опинилися у складних життєвих обставин, тому вона знайшла свій підхід, який назвала "терапія любов'ю". На вихідних вона разом з дітьми варила борщ, пекла пиріжки і грала в ігри. Через кілька років хлопці з "важкого" класу стали згуртованим колективом", - йдеться в повідомленні.

Також додається, що учні Тетяни Рудас не беруть участі в олімпіадах, але в них є свої великі досягнення - вони набувають такі навички, як уміння розмовляти, читати, писати, обслуговувати себе в побуті.

Global Teacher Prize Ukraine - це щорічна національна премія, яка визначає найкращого вчителя року. На першому етапі було вибрано ТОП-50 вчителів, потім ТОП-10.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що на фасаді будинку в Маріуполі з'явиться мурал "Оптиміст".



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.