У Святогірську місцевих мешканців навчали молодіжній політиці

Присутні змогли пройти програму з трьох модулів

В Донецькій області в місті Святогорськ місцеві мешканці змогли побувати на тренінгу за програмою "Молодіжний працівник". Метою навчання було сформувати в учнів практичні навички молодіжної політики, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, навчання проходило протягом двох днів, з 25 по 27 жовтня. На заході були присутні лідери та активісти громадських і благодійних організацій, які працюють з молоддю. А ще - державні службовці та працівники інших організацій.

Присутні змогли пройти програму з трьох модулів: молодіжна політика та молодіжна робота, суспільство і молодіжна робота в громаді та компетенції молодіжного працівника.

Також додається, що всі учасники змогли поділитися один з одним своїм досвідом і реалізувати спільні проекти. Зрештою, вони змогли представити свої напрацювання. Близько 24 фахівців, в результаті тренінгу, отримали свідоцтва встановленого зразка.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що український фільм про переселенців з Луганська отримав визнання у Варшаві.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.