Стала відома сума зарплати голови Донецької ОДА за липень

Посадовий оклад Кириленко склав 6193 гривні

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко за липень отримав заробітну плату в розмірі 17 тис. 921 гривню.

Так, посадовий оклад Кириленко склав 6193 грн, оклад за військове звання — 1091 грн., надбавка за вислугу років — 2549 грн, надбавка за особливо важливу роботу — 6884 грн, надбавка за доступ до державної таємниці — 929 грн. Утриманий ПДФ склав 3226 грн.

Відомо, що до того, як очолити ДонОДА Кириленко обіймав посаду військового прокурора Ужгородського гарнізону Західного регіону. Згідно з його декларацією, торік він заробив 450 тисяч гривень, тобто щомісячна зарплата чиновника становила 37,5 тисячі гривень.

Нагадаємо, на посаду голови Донецької ОДА Павло Кириленко був призначений 5 липня 2019 року. Сам він народився у Макіївці Донецької області України. Закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого. Працював прокурором Донецької області, Криму, ГПУ.

Раніше "Донбас. Коментарі" повідомляв про те, що в районі південної околиці населеного пункту Гранітне з ПТРК був обстріляний вантажний автомобіль КрАЗ одного з підрозділів Об'єднаних сил, який супроводжував губернатора Донецької ОДА.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.