В Еміратах спортсменка з Донбасу стала віцечемпіонкою світу

Юлія Павленко завоювала срібну медаль

В Донецькій області, в місті Бахмут проживає спортсменка Юлія Павленко. Нещодавно вона отримала звання віцечемпіонки світу з легкої атлетики серед паралімпійців, передає прес-служба Бахмутської міської ради в соцмережі Facebook.

Як зазначається, Юлія і ще два спортсмени з Бахмута - заслужений майстер спорту Дмитро Ібрагімов і майстер спорту Володимир Пономаренко, брали участь у змаганнях в Об'єднаних Арабських Еміратах (ОАЕ).

Для участі в Дубаї з'їхалися 1365 спортсменів із 117 країн світу. При цьому, старти чемпіонату світу з легкої атлетики серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостями, були кваліфікаційними до Паралімпійських ігор 2020 року.

В прес-службі підкреслили, що Юлія Павленко кваліфікувалася до другого етапу на 100-метрівці з результатом 13:50 секунд. У півфіналі вона виступила з часом у 13:42 секунди і стала дванадцятою. Хороші результати спортсменка показала у стрибках у довжину. Вона знову встановила особистий рекорд - 4,87 метрів. В результаті, дівчина поїхала з ОАЕ зі срібною медаллю. Перемогти їй завадили всього лише якихось 5 сантиметрів. Таким чином, Юлія поступилася переможниці Чоу Гохуа з Китаю.

Володимир Пономаренко став четвертим у штовханні ядра. Дмитро Ібрагімов отримав травму і після двох невдалих спроб штовхання ядра був змушений припинити виступ. Змагання в Еміратах проходили з 7 по 15 листопада. 

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що на Донбасі Василь Вірастюк зустрівся зі студентами.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.