У Тунісі боксери з Донбасу завоювали золоті медалі

Для спортсменів це був новий досвід, інший континент і абсолютно різні підходи до техніки

В Маріуполь, після змагань в Тунісі, повернулися двоє спортсменів Ростислав Білостоцький і Дмитро Рибалко. З собою вони привезли дві золотих медалі, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, спортсмени взяли участь у міжнародному турнірі "TOURNOI DE LA VILLE DE TUNIS". Всього у змаганнях налічувалося близько 100 учасників. Команди були з України, Алжиру, Тунісу, Лівії.

Перемогу Ростислав Білостоцький здобув виступаючи у ваговій категорії 52 кг. Він зміг перемогти боксерів зі збірної Тунісу тричі. Дмитро Рибалка в категорії 75 кг також виграв три поєдинки у боксерів з Тунісу і Лівії.

Старший тренер Донецької області Ярослав Подмастерчик повідомив, що даний результат боксерів з Маріуполя є показником для українського боксу в цілому.

Чоловік зазначив, що це новий досвід, інший континент і абсолютно різні підходи до техніки. І не дивлячись на це, спортсмени змогли досягти високих результатів. Наступного року будуть змагання в Йорданії.

Всього у Тунісі збірну України представили п'ятеро спортсменів. Вони завоювали три золоті, одну срібну і одну бронзову медалі.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що в Краматорську відкрили новий навчально-практичний центр.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.