Участь у марафоні Краматорська взяли кілька тисяч людей

У марафонській естафеті 42 км перемогла "Збірна любителів бігу Донецької області"

Більше 4000 чоловік взяли участь у змаганнях, які проходили в Краматорську. Вікових обмежень для участі у марафоні не було, передає прес-служба Бахмутської міської ради в соцмережі Facebook.

Як зазначається, у номінації "Краматорська п'ятірка" кращим серед 1500 чоловіків виявився Артем Алфімов з результатом 00:16:11.

"Свою силу духу уболівальникам серед хендбайкерів (спортсмени з ураженням опорно-рухового апарату на візках) показав Артур Радковський (МС) - 00:12:53", - йдеться в повідомленні.

Було на марафоні в цьому році й нововведення. Це скандинавська ходьба на 5 кілометрів. Участь у ходьбі брали 30 осіб. А призером ультранапівмарафонської дистанції в 30 км серед чоловіків виявився Артем Піддубний. Він - учитель-викладач з фізичної культури і майстер спорту України з легкої атлетики, член збірної команди України.

"У марафонській естафеті 42 км перемогла "Збірна любителів бігу Донецької області" (місто Бахмут, Часів Яр і Дружківка) - 2:33:39, друге місце завоювала команда "Інваспорт" (Бахмут) - 2:35:30", - пояснили в прес-службі.

Також додається, що всі чемпіони та призери отримали медалі, грамоти, кубки, цінні подарунки та сертифікати.

picture

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що яхтсмени з Маріуполя завоювали "бронзу" на чемпіонаті України.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.