Міжнародні змагання з тріатлону провели в Слов'янську

У змаганнях брали участь 124 спортсменів

В Донецькій області в місті Слов'янськ провели другі міжнародні змагання з триатлону на призи майстра спорту України міжнародного класу, чемпіона світу Віктора Земцева. Таким чином в місті відбувся командний чемпіонат України з дуатлону та відкритий чемпіонат Донецької області з дуатлону серед дорослих, юніорів, юнаків, кадетів спортсменів-любителів, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, всього участь у змаганнях брали 124 спортсменів.

"Перший старт - 52 професійних спортсмена і любителів, другий - 44 юнаки і кадета, третій - 28 дівчат і кадеток. Триатлет представляли спортсмени з різних регіонів України - Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Одеської, Полтавської, Харківської, Черкаської області, місто Київ, а також Казахстан", - йдеться в повідомленні.

Також додається, що спортсмени боролися за програмою дуатлону - долали маршрут бігом і на велосипеді.

"Дорослі визначали кращих на дистанції, яка склала 5 км бігу - 20 км велогонки - 2,5 км бігу. Дистанція для хлопців - 2,5 км біг й 8 км велогонка та 1 км біг. Зміна етапів проходила у спеціальній транзитній зоні, де кожному атлету було відведено власне місце для зберігання екіпіровки", - пояснили в прес-службі.

Так, в категорії "еліта" перемогу здобув 25-річний спортсмен школи вищої спортивної майстерності Донецької області Юліан Дем'янов з результатом 54 хвилини 31 секунда.

"Другим став Сергій Костенко із Запорізької області (0:54:53), третім - Кирило Бойко з Житомирської області (0:54:55). Серед жінок у змаганнях у Слов'янську переможницею виявилася спортсменка ШВСМ Донецької області Маргарита Крилова (1:02:46), друге місце посіла Каріна Євтушенко з Дніпропетровської області (1:03:03), третє - Вікторія Бондаренко з Одеської області (1:04 : 36)", - підкреслюється у повідомленні.

Медалями, грамотами, пам'ятними плакетками і подарунками були нагороджені кращі спортсмени.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що люди у віці на Донбасі пограли в баскетбол та настільний теніс. 



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.