Спортсмени з Бахмута стали чемпіонами європейських змагань

Призери змагань були нагороджені грамотами

В Румунії в місті Тиргу спортсмени з Бахмута, Донецької області, стали призерами європейських змагань. Спортивний захід проходив з 28 вересня по 1 жовтня, передає прес-служба Бахмутської міської ради в соцмережі Facebook.

Як зазначається, пройшов 18-й чемпіонат Європи зі спортивного радіо орієнтування. У змаганнях брали участь 131 спортсмен з 9 країн Європи (в різних вікових категоріях).

"У збірну України увійшли п'ять спортсменів з міста Бахмут. Перший день змагань радіо орієнтування в діапазоні 3,5 МГц і перші медалі, в категорії W-14, отримала Анастасія Успенська, другою стала Анастасія Василенко", - йдеться в повідомленні.

На наступний день, перше місце також отримала Анастасія Успенська у категорії W-14, друге - Анастасія Василенко (на діапазоні 144 МГц). Також друге місце завоював Олександр Смирнов.

"Третій день змагань дві медалі - Лучана Науменко отримала бронзову медаль, а срібну - Олександр Смирнов. Всі призери змагань були нагороджені грамотами, медалями та цінними подарунками. За підсумками змагань за кількістю медалей збірна України знаходиться в лідерах і в цьому є вагомий внесок Бахмутських спортсменів", - пояснили у прес-службі.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що архітектори на Донбасі можуть поборотися за об'єкти в Мирнограді.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.