Названа дата відкриття льодової арени в Маріуполі

Після відкриття льодової арени в Маріуполі, жителі міста отримають можливість більше займатися спортом

Будівництво льодової арени хокейного клубу "Донбас" в Маріуполі виходить на фінішну пряму. Міський голова Вадим Бойченко розповів, що попередньо арену повинні відкрити 17-18 жовтня, передає "Depo.Донбас" з посиланням на Х-Спорт.

"Ми на базі цього льодового палацу зробимо комунальне підприємство. І, відповідно, на базі цього комунального підприємства створимо дві дитячо-юнацькі школи: одна буде з напрямком хокею, друга - це фігурне катання", – повідомив Бойченко.

Міський голова Маріуполя додав, що в місті створять ХК "Маріуполь".

Очікується, що цьогоріч разом з "Маріуполем" в чемпіонаті України з хокею вперше з сезону-2015/2016 знову виступатимуть 8 клубів. Крім приазовців, до старту готуються донецький "Донбас", херсонський "Дніпро", ХК "Кременчук", білоцерківський "Білий Барс", столичні "Крижані Вовки" і МХК "Сокіл", а також харківський МХК "Динамо".

Раніше "Донбас.Коментарі" писали, що в Маріуполі з'явиться ще одна опорна школа. Для цього в школі №26 вже почали проводити капітальний ремонт. Зазначається, що школа знаходиться в Приморському районі, всього в ній навчаються 800 дітей. Ремонт почали проводити в листопаді 2019 року.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.