Підтримають переселенців: в Авдіївці стартує новий проект

Людям будуть видавати гранти для створення або відновлення бізнесу

В Донецькій області у прифронтовому місті Авдіївка почнуть реалізовувати новий проект, який спрямований на підтримку внутрішньо переміщених осіб і людей, які постраждали від конфлікту в Україні, передає прес-служба Військово-цивільної адміністрації міста Авдіївка Донецької області у соцмережі Facebook.

Як зазначається, займатися проектом буде Данська Рада у справах біженців за фінансової підтримки коштів з Швейцарії та Великобританії.

Постраждалим від війни на Донбасі будуть надавати гранти у розмірі до 200 доларів США. Ці гроші люди зможуть витратити на курси професійної освіти. Мета таких грантів, щоб люди підвищували свою кваліфікацію і могли влаштуватися на роботу.

Тим, хто захоче відкрити свою справу зможуть видавати бізнес-гранти - від 2000 до 10 000 доларів США. Сума гранту буде залежати від кількості створених нових робочих місць.

Крім цього, люди в Донецькій області зможуть отримати і маленькі гранти, наприклад від 100 до 300 доларів. Таких грантів на даний момент є всього 600. Це теж бізнес-гранти. Гроші видаватимуть на початок нового та відновлення, або розширення існуючого бізнесу.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що шахтарям на Донбасі збільшать зарплату.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.