Грант у 2800 доларів можуть отримати бізнесмени на Донбасі

Кандидатам необхідно надати реалістичну бізнес-ідею

Бізнесмени в Маріуполі, Донецької області, можуть взяти участь у грантовому проекті та отримати 2800 доларів США. Це буде грант у вигляді обладнання, витратних матеріалів або послуг на вище зазначену суму, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, для того, щоб взяти участь у розіграші гранту, слід пройти реєстрацію (дедлайн 31 січня) і скласти свій бізнес-план. Перевагу будуть віддавати кандидатам, які вже працюють, як підприємці. Але, стати бенефіціарами можуть мешканці Донецької та Луганської областей, які ще не почали працювати. Для цього їм варто мати реалістичну бізнес-ідею і обґрунтування того, навіщо їм потрібне обладнання. Взяти участь у гранті можуть люди з 18 до 67 років.

Другий етап гранту передбачає презентацію бізнес-плану кандидата. Тим, хто зробить це успішно буде надано грант на відкриття або розширення власної справи. А переможці, які тільки планують почати свою справу, повинні будуть зареєструвати свій ФОП або ТОВ.

Крім надання грантової допомоги у вигляді профільного обладнання або оплати послуг (оренди приміщення, послуги реклами), є шанс отримати і 2800 доларів.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що Бойко прокоментував законопроект влади щодо децентралізації.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.