Стало відомо, скільки коштів Кабмін виділив постраждалим у пожежах на Луганщині

Мешканці Луганської області, які постраждали від пожеж у липні, отримають одноразову грошову допомогу

Постраждалим у пожежах у Луганській області виділили майже 2,28 мільйонів гривень як одноразову грошову допомогу. Таке рішення на засіданні ухвалив Кабінет міністрів України, передає "РБК Україна".

Повідомляється, що кошти направлять для надання одноразової грошової допомоги особам, які отримали тяжкі травми та травми легкої тяжкості внаслідок масштабних пожеж у регіоні, що сталися в липні.

Зазначимо, що масштабні пожежі в Луганській області завдали, зокрема, Сєверодонецькому лісництву понад 1 мільярд гривень збитків. Так, пожежа охопила майже 8 тисяч гектарів лісу.

Як повідомлялося, модернізація водопостачання на Донбасі обійдеться у 5 мільярдів грн. Так, КП "Вода Донбасу" планують модернізувати за три роки. Низка проєктів по північній частині області вже втілюється у життя. 

Раніше "Коментарі" писали, що рятувальники попередили мешканців Донбасу про загрозу пожеж. Так, громадян закликають не провокувати пожежі в екосистемах. У ДСНС розповіли, що забороняється під час пожежонебезпечного періоду



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.