Кабмін виділив ще кошти для ліквідації наслідків пожеж на Луганщині

Стало відомо, скільки коштів надає уряд для ліквідації наслідків лісових пожеж, які сталися в липні на Луганщині

Понад 27 млн грн український уряд додатково виділив для ліквідації наслідків масштабних лісових пожеж, які сталися у липні поточного року в Луганській області. Про це стало відомо під час засідання Кабінету міністрів України 2 вересня.

Так, уряд узгодив виділення коштів, які підуть на ліквідацію наслідків липневої пожежі на Луганщині. Загальна сума становить 27 540,5 тисяч грн. Зазначимо, що кошти Кабмін виділив із резервного фонду.

Додамо, що масштабні пожежі в Луганській області завдали, зокрема, Сєверодонецькому лісництву понад 1 мільярд гривень збитків. Так, пожежа охопила майже 8 тисяч гектарів лісу.

Нагадаємо, мешканці Луганської області, які постраждали від пожеж у липні, отримають одноразову грошову допомогу. Раніше постраждалим у пожежах у Луганській області виділили майже 2,28 мільйонів гривень як одноразову грошову допомогу. Кошти направлять для надання одноразової грошової допомоги особам, які отримали тяжкі травми та травми легкої тяжкості внаслідок масштабних пожеж у регіоні, що сталися в липні.

Як повідомлялося раніше, біля Сєвєродонецька знову помітили вогонь.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.