На Донбасі дітям-сиротам придбають квартири

Житло для дітей в Донецькій області будуть купувати на вторинному ринку

В Україні на Донбасі діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування мають можливість отримати квартиру. Для цього в Краматорську буде здійснюватися закупівля житла на вторинному ринку, передає прес-служба Краматорської міської ради.

Як зазначається, у місті планують купувати три однокімнатні квартири і одну двокімнатну або трикімнатну. Житлова площа квартири повинна бути до 27,3 кв. м.

"Вартість запропонованого житла не повинна перевищувати середньої ринкової вартості житла на вторинному ринку в Краматорську. Воно (житло) має бути упорядкованим, придатним для проживання і відповідати встановленим санітарно-технічним вимогам", - йдеться в повідомленні.

Обов'язково, в квартирі повинна бути електроенергія, водопровід, каналізація, опалення, санітарно-технічне обладнання, газова (електрична) плита. Також житло повинно бути обладнане приладами обліку електро - і водопостачання.

"Плата за вчинення нотаріальної дії та за здійснення заходів, передбачених законодавством податків, зборів, платежів покладається на продавця. Оплата за придбане житло здійснюється покупцем після укладення договору купівлі-продажу протягом 15 робочих днів шляхом безготівкового розрахунку", - пояснили в прес-службі.

Всі хто продають квартири можуть залишити свої заявки і пропозиції щодо продажу за адресою: місто Краматорськ, площа Миру, 2 каб. 223 (будівля виконкому). Час роботи - з 08:00 до 17:00. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 42-19-88.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що в перший клас на Донбасі вирушили понад 17 тисяч дітей.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.