В одному з міст на Донбасі середня зарплата зросла на 34%

У середньому працівники отримували понад 12 тисяч гривень

В Донецькій області в місті Краматорськ підрахували, що середня заробітна плата місцевих мешканців у червні, цього року, зросла на 34,3%. Про це сьогодні, 9 вересня, повідомила прес-служба Краматорської міської ради.

Як зазначається, у червні мешканець Краматорська в середньому заробляв 12 013,7 гривень. Це на 15,5% більше в порівнянні з середньою зарплатою за травень цього року. А також, на 34,3% більше в порівнянні з червнем 2018 року. У червні минулого року, середня заробітна плата в місті становила 8947,9 гривень. При цьому, додається, що зафіксовані випадки виплати зарплат місцевим мешканцям, які взагалі менше встановленої "мінімалки" в Україні.

"Платниками податків міста Краматорська протягом восьми місяців 2019 року у зведений бюджет надійшло 902,7 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб, у тому числі в місцевий бюджет - 673,9,1 мільйонів гривень. Це на 206 400 000 гривень більше, ніж було за аналогічний період минулого року", - йдеться в повідомленні.

За словами краматорських податківців, саме податок на доходи фізичних осіб (ПДФО) на сьогоднішній день є одним з основних джерел наповнення місцевих бюджетів.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що Центр підтримки малого та середнього бізнесу створять в Маріуполі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.