Підприємці малого бізнесу в Бахмуті можуть отримати гранти

Максимальна сума гранту на реалізацію одного бізнес-проекту становить 250 000 гривень

В Донецькій області в місті Бахмут оголосили конкурс малих бізнес-грантів. Проекти спрямовані на відкриття, відновлення або розширення мікро, малих і середніх підприємств на підконтрольних уряду України територіях Луганської і Донецької областей, передає прес-служба міської Бахмутської ради.

Як зазначається, метою програми є відновлення або посилення ділової активності. А також - зниження напруженості на ринку праці і забезпечення розвитку секторів економіки. Підтримує дану програму уряд Польщі і Японії.

"Максимальна сума гранту на реалізацію одного бізнес-проекту становить 250 000 гривень. Ці кошти можуть отримати особи, які планують створити протягом реалізації бізнес-планів не менше чотирьох робочих місць. До 200 000 гривень зможуть отримати ті, хто буде створювати не менш трьох робочих місць", - йдеться в повідомленні.

Грант до 150 000 гривень зможуть отримати ті, хто реалізує бізнес-план в результаті якого створять не менше двох робочих місць. А до 100 000 гривень ті, хто зможе створити хоча б одне робоче місце (сам підприємець).

Всі, хто захочуть взяти участь в конкурсі, повинні заповнити заявку і з необхідними додатками подати її в онлайні за посиланням. Зареєструватися можна з сьогоднішнього дня, 2 жовтня, до 14 жовтня. Більш детальну інформацію можна прочитати тут.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що студенти на Донбасі можуть отримати три гранти.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.