Бізнесменів на Донбасі запрошують налагодити взаємовигідні зв'язки

В області проведуть конференцію для представників малого та середнього бізнесу

В Донецькій області в місті Слов'янськ громадські організації, представники малого і середнього бізнесу мають можливість відвідати Національну практичну конференцію "Підприємництво в епоху глобальних змін: гра за новими правилами". Захід відбудеться наступного місяця, 5 грудня, передає прес-служба Слов'янської міської ради.

Як зазначається, відвідати конференцію можуть бізнес-асоціації та представники міжнародних організацій. В цілому, захід проводять з метою підтримати розвиток малого та середнього бізнесу. А також - його активну участь в оновленні економіки Донбасу.

Вже відомо, що на заході будуть говорити про існуючі проблеми і перспективи розвитку малого і середнього бізнесу, пріоритетні галузі економіки. Ще визначать механізми і інструменти державної та міжнародної підтримки, а також сприянню в залучення інвестицій у бізнес.

Крім цього, всі присутні на конференції бізнесмени зможуть обмінятися один із одним своїм досвідом, діловими контактами та налагодити взаємовигідні зв'язки.

Конференція відбудеться в місті Краматорськ за адресою: вул. Конрада Гампера 1, Сад Бернацького. Початок - о 10.00. За годину до конференції почнуть проводити реєстрацію учасників. Також необхідно зареєструватися онлайн. Зробити це можна за посиланням

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що переплачені податки і пеню повертати у Мар'їнці будуть за новим правилами.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.