Шуфрич повідомив, хто може дозволити продавати українські землі

"Опозиційна платформа - За Життя" вважає, що закон про продаж землі не може прийматися без участі народу України

Дати дозвіл на продаж землі може тільки український народ. Про це повідомив народний депутат від "Опозиційної платформи - За Життя" Нестор Шуфрич.

Як відомо, в регламент Верховної Ради хочуть внести зміни з метою якнайшвидше прийняти закон про ринок землі у тому варіанті, який є на даний момент.

За словами Нестора Шуфрича, це питання (про продаж землі, - ред.) може бути вирішене лише на референдумі. Оскільки, це виняткове право народу України.

Проти того, щоб без участі українського народу приймалися закони про продаж землі, виступила Опозиційна платформа - За Життя".

"Домінуюча фракція в парламенті і її представники в Аграрному комітеті дозволили зірвати виконання та реалізацію меморандуму про ринок землі. Вони хочуть по-швидкому прийняти закон, а хтось - за дешево скупити, а потім – задорого продати українську землю. Але цей сценарій отримає жорстке протистояння в суспільстві", – впевнений Нестор Шуфрич.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що за розкриття особливо тяжких злочинів поліцейського на Донбасі нагородили зброєю.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.