Бойко розповів, що необхідно для забезпечення зростання зарплат

Підприємствам необхідно надати можливість нормально розвиватися

Для забезпечення зростання зарплат уряд повинен підтримувати реальний сектор економіки. Таку думку висловив Співголова "Опозиційної платформи - За Життя" Юрій Бойко.

За його словами, низька заробітна плата одна з основних причин, чому люди виїжджають з країни. Якщо підприємствам нададуть можливість нормально працювати і розвиватися, тоді будуть рости і зарплати. Також, зарплати людей будуть зростати, коли почнуть займатися реальним сектором економіки, знизять тарифи для підприємств, знизять податки, і коли почнуть підтримувати експортерів.

"Це абсолютно непідйомна задача для нинішньої влади. Вони не знають, як це зробити. Після зміни влади ми будемо працювати для того, щоб підтримати вітчизняні підприємства", – зазначив політик.

Крім цього, кожен бажаючий може поставити свої запитання Співголові ОПЗЖ. Їх можна ставити на сторінці Юрія Бойка у Facebook або надіслати на електронну пошту [email protected]. Почути відповіді від політика можна на відео, яке буде викладено на YouTube-каналі Юрія Бойка. Писати свої питання можна і під відео в коментарях.


Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що ОПЗЖ вимагатиме обмеження розміру зарплат міністрів і топ-чиновників.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.