Абітурієнтам з окупованих територій можна не проходити самоізоляцію – рішення Кабміну

Умови в'їзду абітурієнтів з ОРДЛО обговорили на засіданні уряду

Уряд дозволив абітурієнтам, які їдуть на навчання з окупованих районів Донбасу, не проходити обов’язкову самоізоляцію в умовах карантину через коронавірусну епідемію. Про це стало відомо сьогодні, 9 вересня, під час засідання Кабінету міністрів України, яке транслювалося в прямому ефірі.

Таке рішення у ході засідання ухвалив Кабмін. Зазначається, що молодь, яка їде навчатися з тимчасово окупованих територій, слід звільнили від обов'язкової 14-денної ізоляції. Крім того, дозволили не відбувати карантин особам, які супроводжують абітурієнтів.

Слід додати, що рішення було прийнято з доопрацюванням в одноденний термін.

Нагадаємо, графік роботи КПВВ на Донбасі змінився. Відновлена робота пункту пропуску в Новотроїцькому, а от перехід у Мар’їнці досі заблокований з боку окупантів. Контрольні пункти в’їзду-виїзду функціонують за осіннім графіком, щоденно з 07.00 до 18.30.

Раніше повідомлялося, що уряд погодив кредит у 100 млн доларів для відновлення Донбасу. На виділені кошти планується, серед іншого, відремонтувати близько 183 км автомобільних доріг в Луганській області.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.