У штабі ООС розповіли про загиблих за дні перемир’я

Розвідка ООС повідомила, що у підрозділах окупаційних військ на Донбасі дуже низький морально-психологічний стан

З боку окупаційних підрозділів на Донбасі за час перемир’я є втрати та поранені. Про це повідомляється на офіційній сторінці у Facebook штабу Операції об'єднаних сил.

"Попри те, що українські воїни сумлінно дотримуються усіх заходів повного і всеосяжного режиму припинення вогню, який вступив у силу з 27 липня, збройні формування РФ на окупованому Донбасі продовжують нести втрати особового складу", - йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, за два з половиною тижні перемир’я підрозділи противника втратили 9 чоловік, ще 15 – поранені. Причини: необережне поводження зі зброєю, ДТП, підрив на невідомих вибухових пристроях на своїх позиціях.

Повідомляється, що у підрозділах окупаційних військ РФ дуже низький морально-психологічний стан. А також не припиняються самогубства та дезертирство особового складу, вживання алкоголю та наркотиків.

Командування Об’єднаних сил наголошує, що у разі загрози життю та здоров’ю наших воїнів, при спробах захоплення територій, військовослужбовці Об’єднаних сил завжди дають і будуть давати відповідь.

Раніше повідомлялося, на які вимоги Кремля може піти Україна у рамках обміну полоненими 100 на 100.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.