До переговорів у ТКГ щодо Донбасу доєднався перший прем'єр-міністр України

87-річний Вітольд Фокін офіційно увійшов до складу української делегації у ТКГ

Перший прем'єр-міністр України, Вітольд Фокін, офіційно став першим заступником Леоніда Кравчука в українській делегації на переговорах ТКГ щодо Донбасу. Про це інформує в Telegram Офіс Президента.

Так, президент Володимир Зеленський увів до складу делегації України для участі в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на Донбасі (ТКГ) прем'єр-міністра України в 1990-1992 роках Вітольда Фокіна.

Відповідний указ № 327/2020 глава держави підписав сьогодні, 18 серпня. Згідно з документом, Володимир Зеленський визначив Вітольда Фокіна першим заступником глави делегації.

Як повідомлялося, віце-прем'єр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих території Олексій Резніков раніше висловлював упевненість в можливості проведення нової зустрічі в "нормандському форматі" вже в серпні поточного року. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час вчорашнього спілкування з главою МЗС Німеччини Хайко Маасом озвучив, що зустріч глав МЗС нормандської четвірки необхідна в найближчі місяці. "Коментарі" з'ясували у експертів, коли може зібратися нормандський формат і які рішення можуть прийняти.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.