У посольстві США вважають, що Росія повинна залишити Донбас

Користувачі Fb підтримали заяву посольства

Росія повинна залишити Донбас і дотримуватися зобов'язань, взятих на себе під час підписання Мінських угод. Про це повідомляє Посольство Сполучених Штатів Америки в Україні сьогодні, 5 вересня, на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"П'ять років тому в цей день Росія підписала Мінський протокол, погодившись на негайне припинення вогню на Донбасі. Агресія Росії триває. Росія повинна залишити Донбас і дотримуватися зобов'язань, взятих на себе при підписанні Мінських угод", - йдеться в повідомленні.

Даний пост посольства в Fb вже підтримало 69 осіб, поставивши під публікацією стільки ж позитивних лайків. Чотири людини - залишили гнівні відгуки (лайки).

"Росія повинна не просто так піти, а як сторона окупант (яка порушила кордон) постати перед міжнародним судом", - прокоментував публікацію користувач Fb Odja Lemberg.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що безстроковий режим припинення вогню, який розпочався з 21 липня, зійшов нанівець. І хоч обстрілів і жертв від них у серпні стало менше, чергові домовленості про перемир'я пішли прахом. Особливо помітно це стало ближче до кінця місяця, коли окупанти (російські кадрові військові і донбаські бойовики) все частіше стали використовувати заборонені міномети, а часом і артилерію.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.