РФ готова сприяти виконанню "Мінська" Донецьком і Луганськом, - Лавров

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров висловив надію, що ситуацію на сході України вдасться врегулювати на основі Мінських угод

РФ налаштована "всіляко сприяти" врегулюванню ситуації на сході України на підставі Мінських угод. Про це заявив у п'ятницю міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров за підсумками переговорів з главою МЗС Норвегії Іні Еріксен Серейде, повідомляє ТАСС.

"Ми сподіваємося, що ситуацію на сході України все-таки вдасться врегулювати на основі Мінських домовленостей. Ми чуємо регулярні підтвердження з боку Президента (України Володимира, - ред.) Зеленського про те, що він хоче це зробити. Будемо сподіватися, що у нього вийде. Ми готові всіляко сприяти виконанню цих домовленостей по лінії Донецька і Луганська", - сказав Лавров.

Нагадаємо, 15 жовтня Україна на Тристоронній зустрічі контактної групи в Мінську заявила про вимогу повністю припинити вогонь на Донбасі і розпустити "Л/ДНР". Причому, як зазначила прес-секретар представника України в ТКГ Леоніда Кучми Дарка Оліфер, ці умови повинні бути виконані перед реалізацією політичної частини "Мінська".

Як раніше писав сайт "Коментарі. Донбас", Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє про нарощування російським пропагандистським апаратом інформаційного тиску на населення тимчасово окупованих територій в Донецькій і Луганській областях.



Nana

30 липня 2023, 11:02

https://tafsilar.info/novosti-uzbekistana/prezident-nagradil-sootechestvennikov-v-chest-dnja-druzhby-narodov/

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.