Людей, яким за 50 років, почнуть звільняти в ОРДЛО

Окупанти хочуть розірвати контракти з військовими, які займають різні посади

В новому 2020 році окупанти планують змінити порядок проходження військової служби. Це стосується граничного віку перебування особового складу на службі, передає прес-служба Головного управління розвідки міністерства оборони України.

Як зазначається, це роблять з метою підвищення рівня бойової готовності частин і підрозділів 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) Збройних Сил Російської Федерації.

Українська розвідка встановила, що в березні наступного року окупанти будуть розривати контракти з військовослужбовцями, яким 50-55 років. Це будуть робити в залежності від займаних військовими посадами. При цьому, в окремих районах Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) було видано розпорядження про заборону прийняття на військову службу людей старше 45 років.

Крім цього, для поповнення лав військ окупанти підсилюють пропагандистську роботу, а саме - у системі так званої "Військово-патріотичного та фізичного виховання". Так, ворог має намір розвинути цю структуру громадської організації за зразком російської "Юнармії". Пропаганду проводять серед молоді.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що гільдію ковалів хочуть створити в одному з міст Донбасу.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.