В окупованому Донецьку горіла поліклініка

У Донецьку горіла поліклініка, яка не працює близько трьох років

В окупованому Донецьку горіла поліклініка № 18. Про це повідомляє "Сьогодні".

Пожежа тривала понад годину. Через 20 хвилин після початку пожежі приїхали 4 пожежних автомобілів.

Зауважимо, що поліклініка не функціонує близько трьох років.

За попередньою інформацією, всередині могли бути люди без певного місця проживання. Про причини пожежі поки не повідомляється.

Раніше "Донбас.Коментарі" писали, що в Донецькій області рятувальникам передали нову пожежну техніку та пожежно-технічне оснащення. В області сподіваються, що це техніка допоможе рятувальникам у їх не легкій справі.

З весни дане пожежне обладнання працює на лінії розмежування. В області стоїть мета відновити зруйновані будівлі, які постраждали під час бойових дій. І це техніка, як і рятувальники зможуть у цьому допомогти.

Рятувальники отримали спеціальні аварійно-рятувальні машини на базі шасі FORD RANGER. Їх використовують при проведенні першочергових аварійно-рятувальних робіт і ліквідації наслідків ДТП. Ще за допомогою цього транспорту можна шукати постраждалих і є можливість надавати домедичну допомогу. Також пожежники отримали автодрабини та автомобільний кран.

Крім цього, придбали два автогідропідіймачі, 82 комплекти спеціального одягу пожежника, 1500 пожежних рукавів та 15 комплектів гірничорятувального альпіністського спорядження.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.