Перемир'я на Донбасі: ООС зафіксували ще один постріл

Українська сторона зазначає, що постріл був не прицільним

За минулу добу підрозділи Об'єднаних сил зафіксували один постріл з підствольного гранатомета, який здійснили збройні формування Російської Федерації. Це сталося біля населеного пункту Новолуганське.

Про це повідомили в пресцентрі ООС, передає "РБК-Україна".

Відзначається, що постріл був неприцільним і у нього був провокаційний характер, тому українські військові вогонь у відповідь не відкривали. Ні один боєць ВСУ не постраждав.

З початку поточної доби ворог здійснив черговий провокаційний обстріл поблизу Новотошківського, використавши для цього підствольні гранатомети та стрілецьку зброю. Вогонь у відповідь не відкривався.

У штабі ООС заявляють, що ситуація повністю контрольована.

Українські рятувальники обстежили понад 6 гектарів території та знешкодили 76 вибухонебезпечних предметів в зоні проведення операції Об'єднаних сил.

Крім того, рятувальники відремонтували кілька житлових будинків та інші об'єкти інфраструктури. На КПВВ особовий склад збройних сил надав допомогу більш як двадцятьом громадянам України.

Раніше "Донбас.Коментарі" писали, що 28 липня бойовики зробили один обстрілна Донбасі. Українські військовослужбовці не постраждали, повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у ранковому зведенні у середу, 29 липня. Зазначено, що підрозділи ЗСУ зафіксували лише один ворожий постріл з підствольного гранатомета. Це сталося біля населеного пункту Шуми.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.