Перемир'я на Донбасі: знову чути обстріли

За добу зафіксовано три постріли з боку бойовиків

На Донбасі, незважаючи на оголошення перемир'я, бойовики продовжують стріляти. За минулу добу, 3 серпня, вони тричі відкривали вогонь. Про це повідомили в пресцентрі штабу ООС, пише "Сегодня"

Так, поблизу Південного ворог зробив один постріл зі станкового протитанкового гранатомета, пізніше кілька неприцільних пострілів зі стрілецької зброї прозвучали неподалік Мар'їнки. Ще один постріл з підствольного гранатомета пролунав поблизу Майорського. У ВЗГ зазначили, що ці постріли несли провокаційний характер.

"На всіх ділянках фронту режим припинення вогню зберігався в повній мірі. Військовослужбовці Об'єднаних сил на свідомі провокації з боку противника вогонь у відповідь не відкривали", - йдеться в повідомленні.

Також відомо, що з початку поточної доби окупанти посеред ночі зробили один постріл з підствольного гранатомета у населеного пункту Піски. У відповідь на провокацію наші захисники вогонь не відкривали.

В результаті цих обстрілів втрат в рядах ВСУ не було, а ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається повністю контрольованою.

Нагадаємо, 28 липня бойовики здійснили один обстріл на Донбасі. Українські військовослужбовці не постраждали. Зазначено, що підрозділи ЗСУ зафіксували лише один ворожий постріл з підствольного гранатомета. Це сталося біля населеного пункту Шуми.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.