Міни з безпілотників: в ООС фіксують ворожі провокації

У зоні ООС наші бійці підірвалися на ворожій міні

На Донбасі українські військовики підірвалися на ворожій міні, яка була викинута з безпілотника. Про це інформує прес-центр Операції об'єднаних сил.

Так, 25 серпня, в смузі відповідальності  бригади морської піхоти під час проведення огляду місцевості двоє військовослужбовців підірвалися на ворожій протипіхотній осколковій  міні натяжної дії ПОМ-2. Внаслідок вибуху наші захисники отримали осколкові поранення і зараз знаходяться на лікуванні. Зазначається, що стан їхнього здоров’я задовільний.

За попередніми даними, протипіхотна міна була закинута дистанційним методом. Як повідомляє штаб, такі провокації ворог використовує в Донецькій та Луганській областях.

Крім того, ворожа провокація із використанням БПЛА для скидання ВОГ-17 була здійснена на цій ділянці фронту близько 23:00 24 серпня.

Нагадаємо, глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук зізнався, що російська сторона і проросійські маріонетки з ОРДЛО фактично заблокували переговори, вимагаючи від Верховної Ради змінити постанову "Про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році". Експерти розповіли, чи піде парламент на такий крок, чим загрожує той чи інший хід Києва і чому нас знову заганяють у становище прохачів і виконавців волі Кремля.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.