В зоні ООС на КПВВ затримали авто з прихованими 250 тис. грн

У штабі ООС повідомляють, що на Донбасі регулярно фіксуються факти порушення порядку переміщення готівки через КПВВ

На Донеччині підрозділи зі складу Об'єднаних сил затримали автомобіль з прихованими коштами у сумі 250 тисяч гривень. Про це повідомляє штаб Операції об'єднаних сил на сторінці у Facebook.

Зазначається, що спільними зусиллями всіх складових сил оборони Об’єднаних сил в Донецькій та Луганській областях активно фіксуються факти порушення порядку переміщення грошових коштів через контрольні пункти в’їзду та виїзду.

Так, один із інцидентів стався на КПВВ "Новотроїцьке" у Донецькій області під час огляду автомобіля марки "Шевроле", що рухався за маршрутом Маріуполь–Донецьк. Повідомляться, що прикордонний наряд та представник ДФС у коробі паливного фільтру виявили несподівану знахідку - кошти у сумі 250 тисяч гривень.

Додамо, що за фактом порушення складено адміністративний протокол ч. 1 ст. 204-3 КУпАП. Знайдену готівку у власника було вилучено.

Раніше повідомлялося, що на Донеччині викрили мільйонну аферу на ремонті доріг. Фігуранти підозрюються у привласненні понад 9,4 млн грн під час ремонту доріг у Донецькій області.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.