На передовій зросла кількість снайперів з Росії

Всі вони проходять навчання під керівництвом російських інструкторів

Командування російських окупаційних військ активно залучає до бойових дій снайперів Збройних Сил Російської Федерації. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України.

"З метою нанесення втрат особовому складу Об'єднаних сил, противник збільшив кількість своїх снайперських пар в передових підрозділах. Підготовка ворожих снайперів здійснюється під керівництвом російських інструкторів", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що для цього залучають колишніх і діючих військовослужбовців спеціального призначення Збройних Сил російської Федерації, як на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях, так і в Росії.

Також відомство передає, що на минулому тижні в підрозділи російських окупаційних військ повернулася чергова група військовослужбовців, які пройшли навчальний курс на одному з полігонів у Ростовській області.

Нагадаємо, видання "Донбасс.Комментаріі" повідомляло про те, що до початку наступного року завершиться паспортизація "силового Донбасу" з боку Росії.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.