У Станиці Луганської з'явиться відеоспостереження

Камери контролю встановлять на вежі ОБСЄ

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький запропонував встановити додаткову камеру нагляду біля моста на КПП "Станиця Луганська". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Представники ОБСЄ стурбовані зривом окупаційною владою" ЛНР "реконструкції моста в Станиці Луганській. З головою Луганської моніторингової команди СММ ОБСЄ Юккою Туононеном обговорили загальний стан уздовж лінії зіткнення, зокрема, в Щастя, і розмінування прилеглих територій", - зазначив у своєму повідомленні Комарницький .

У зв'язку із загостренням ситуації безпеки для спільного моніторингу ремонтних праць на об'єкті запропонував встановити додаткову камеру відеонагляду на вежі ОБСЄ.


"Наші пропозиції будуть передані на розгляд до головного офісу ОБСЄ в Києві. Сподіваюся, що спільними зусиллями нам вдасться прискорити початок ремонтних робіт", - продовжив глава Луганщини.

Нагадаємо, раніше портал "Донбасс.Комментаріі" повідомляв про плани Комарницького на відкриття офісу ООН ЮНІСЕФ в Сєвєродонецьку.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.